Yağmur Sarnıç'tan korkutan video – Magazin Haberleri

KAYNAKKanal D

Altı gün önce tutuklandı ve şimdi serbest bırakıldı. Özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz tehditlerde bulundu. “Amazonlu kadın geri döndü” dedi.

Futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç, yıllardır sansasyonel olaylarla gündemdeydi. Hatta üç çocuğunun babası Emre Aşık'ı öldürmek için tetikçi tuttuğu iddiasıyla yargılanıyor.

Sarnıç, Düzce'de bir jandarmayı dövmüştü. O saldırının “belirlenmiş hapis cezası” vardı. Pasaport işlemleri için gittiği Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alınarak cezaevine gönderildi.

Yağmur Sarnıç'tan korkutan video

Yağmur tankı boşaltıldıktan sonra aracıyla şehir turu yaptı. Müziği tam seste açtı ve videolar çekti. Ve o videoları imalı ve tehditkar sözlerle paylaştı. Bir başka deyişle yeni tartışmalara yol açtı.

Gözdağı serisine Kurt ve Aslan ile başladı. Bazı videolarda saldırgan ifadelere yer verdi.

Yağmur Sarnıç'tan korkutan video

Peki Yağmur Sarnıç bu sözleri kime söyledi? Gerçekte bunun net bir cevabı yoktur. Çünkü Yağmur Sarnıç'ın ceza dosyası uzun. Dava ettiği birçok isim var. Hatta önümüzdeki aylarda çok sayıda duruşmaya çıkacak. Ekibimiz Yağmur Sarnıç ve avukatını da aradı ancak tahliye kararına ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç tutuklandı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir