İncilere girmişti! Bekir Aksoy'un kulüp itirafı sürpriz! Önce ağzından kaçırdı, sonra düzeltmeye çalıştı! 'Sosyalleşme yeri' deyince tartışma yarattı

Çiçek Taksi, Doktorlar, Türk Malı, Yahşi Cazibe, Hayatımın Rolü, Akrep ve Yasak Elma gibi birçok başarılı projede yer alan MYNET- Bekir Aksoy, son olarak Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği İnci Taneleri dizisinde yer aldı. Hazar Ergüçlü.

Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakteriyle çok konuşulan dizinin yeni sezon hazırlıkları şu sıralar sürüyor. Dizide Cenk karakterine hayat veren Bekir Aksoy'un köşk kültürünün ekrana taşındığı diziye yönelik eleştirileri soruldu.

Ünlü oyuncu yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem oldu. Aksoy'a şöyle denildi: “Dizi çok eleştirildi ve salonlarda sahneler göstererek şirket kültürünü bozmakla suçlandı.”

CENKKK

PAVYON'UN İTİRAFI ŞOK OLDU

Aksoy, “Şirketin kültürünü sarsacak hiçbir şey yok, bizim kültürümüzde zaten var” şeklinde yanıt verdi. Ünlü isme şu soru soruldu: “Hiç pavilyona gittiniz mi?” Aksoy, soru üzerine şunları söyledi: 'Kalıcı değildi ama gittik. Ortadan gidelim. “Bir kere gitmiştik…” Sözlerini tercüme etmeye çalıştı ve şöyle dedi: “Orada yaşanan dramlar elbette bambaşka ama gittiğimiz köşkün kültüründe böyle bir dram yok açıkçası.” “İnsanlar bir kez daha sosyalleşecek” dedi.

Bekir Aksoy

SÖZLERİ TARTIŞMA YARATTI

Ünlü ismin bu sözleri kısa sürede gündem oldu ve sosyal medyada tartışma yarattı. Bekir Aksoy'a; “Çiçek Taksi'deki Kenan yolsuzluk yapıyor”, “Sözlerinin nereye varacağının farkında mı?”, “Pavilyonu teşvik ediyor” gibi yorumlar yapıldı.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir