BELLI AMORI ÜLKESİNDEN BİR TANITIM DAHA! Nefes almadan izlenecek bir hikaye!

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

ŞAŞIRTICI TANITIM FİLMLERİ

Kanal D'nin güçlü projelerinden Güzel Aşklar Ülkesi, daha yayınlanmadan göz kamaştıran tanıtım görüntüleriyle gündem oluyor. Dizinin yeni fragmanı herkesin yüreğini ısıtan sevgi dolu görüntülerle başlıyor. Arhan'ın Deniz ve Eşref'in ailesine evlenme teklifini şöyle anlatıyor: “Ayakta uyutuyorlar. Potansiyel damatımız, kız arkadaşına Kayseri havalimanının ortasında evlenme teklif ediyor. Onun tepkisiyle gerilim maksimum seviyelere çıkıyor.

GÜZEL AŞKLAR ÜLKESİ'NDEN BİR TANITIM DAHA Nefes almadan izlenecek bir hikaye

BİRBİRİMİZE İNANALIM

Fragman masum aşkın bir ailenin hayatını nasıl mahvettiğini özetlerken Arhan, “Birbirimizi dinlediğimiz ve birbirimize inandığımız sürece seninle her şeyin üstesinden gelebiliriz” diyor. Sözleri çift arasındaki aşkın boyutunu ortaya koyuyor. Düğün salonunda başlayan, hastane koridorlarında biten ve sonunda herkesi yok eden bir ölümün anlatıldığı fragman, izleyicilere güçlü bir hikaye ve görsel şölen vaat ediyor.

GÜZEL AŞKLAR ÜLKESİ'NDEN BİR TANITIM DAHA Nefes almadan izlenecek bir hikaye

GERİ SAYIM BAŞLADI

Mahsun Kırmızıgül, Kapadokya'da çekilen Güzel Aşklar Ülkesi'nin yönetmenidir. Yapımcılığını Med Prodüksiyon ve Siz Film'in üstlendiği dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy üstleniyor. Senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal'ın yazdığı dizinin oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim yer alıyor. Dizlek , Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, Lidya Atlik gibi isimler var.

Güzel Aşklar Ülkesi yeni sezonda Kanal D'de ekrana gelecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir