Ayla Çelik'ten “Türkan” itirafı! Demet Akalın'dan önce o isme gitti, “Çok ısrar ettim ama istemedi”

Yazdığı ve seslendirdiği şarkılarla ünlenen Ayla Çelik, Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bam Başka Sohbetleri programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Çelik, ilk kez yıllar önce yazıp Demet Akalın'ın seslendirdiği “Türkan” şarkısını başka isimle satışa sunduğunu itiraf etti.

“İzmirli”, “Kuzum”, “Bağdat”, “Aşık”, “Dantel” gibi şarkıların söz yazarı ve vokalisti Ayla Çelik, başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiriyor.

ŞAŞIRTICI İTİRAF

Ayla Çelik'in sözlerini yazdığı şarkılardan biri olan “Türkan”, 2012 yılında ünlü şarkıcı Demet Akalın tarafından seslendirildi.

Ekran görüntüsü 2024-09-24 185252

Çıktığı dönemde oldukça popüler olan “Türkan” şarkısını Demet Akalın'dan önce Özcan Deniz'in söylemesini istediğini itiraf eden Çelik, tüm ısrarlarına rağmen Özcan Deniz'in kabul etmediğini söyledi.

“GERÇEKTEN İSTEDİM”

Ekran görüntüsü 09-24-2024 185233

Çelik, “Özcan Deniz'i çok istiyordum. Aslında aklımda Galatan gibi görünüp ceketini omuzlarına koymasını istiyordum.” dedi.

“DEMET'İN KISMETİYDİ”

Ekran görüntüsü 09-24-2024 185341

Daha sonra Özcan Deniz'in şarkıyı almamasına üzüldüğünü belirten Çelik, şöyle konuştu: “Özcan bana o dönemde 2-3 şarkı almıştı. Aslında 'Lütfen bunu al' diye çok ısrar ettim ama istemedi. Ben de rezil oldum. Sonra pişman oldu ama bu kaderdi, Türkan Demet'in kaderiydi, ona gitti.” diyerek sözlerini tamamladı.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir