Pınar Altuğ'un 50. yaş günü pozu! Takım elbiseli silahlı saldırı sosyal medyayı şok etti

'Çocuk Duymasın' dizisindeki 'Meltem' karakteriyle tanınan Pınar Altuğ, her zaman yaşına meydan okuyan fit görünümüyle adından söz ettiriyor.

2008 yılında oyuncu arkadaşı Yağmur Atacan ile evlenen Pınar Altuğ, mutlu evliliğini sürdürüyor. Tiyatro kariyerine devam eden Altuğ, 50. yaşını sahnede kutladı.

50. yaş günü için poz veren Altuğ, şunları söyledi: “Cumartesi gecesi hayatımın en özel anlarından birini yaşadım. Sahnede olmaktan benim kadar mutlu olan biri için doğum gününü birlikte kutlamak rüya gibiydi. Bütün salonda herkese fırsat olmuyor 450 kişi bana “doğum günün kutlu olsun” dedi, ben de herkese tek tek teşekkür ettim “evet” notuyla paylaştım.

Sahne kostümü olan sarı tulumla poz veren Pınar Altuğ'un tulum görünümü bazı takipçilerden yorum aldı.

Pınar Altuğ yeni dönemi kutlayan mesajlar alırken, bazıları “Görünüşü çok nahoş”, “Kıyafeti çirkin görünüyor”, “Bu poza gerek yok” yorumunu yaptı.

“AZ BİR KAZANÇ BIRAKACAĞIZ”

Öte yandan “Lise Defteri”, “Bir Dilim Aşk”, “Nefes Nefese”, “Doktorlar”, “Çılgın Dersane” ve “Dostum Kuzenler” gibi çok sayıda projede yer alan Yağmur Atacan, şu şekilde konuştu: evlendikten sonra oyunculuğu bırakma konusunda:

Ekran görüntüsü 2024-10-01 110340
Pınar'la düğünümüzün olduğu gün sabah saat 7'de eve döndüm. Akşam düğünü kutladık. Bu işler böyle. Çocukken setlere ara vermiştim. Birimiz setlerden ayrılacaktı. Çok az kazanan setlerden ayrıldı. Her şeyi olduğu gibi bırakacağımı söyledim. “Bırakma kararı 30 saniye sürdü.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir