Demet Özdemir, Ebru Gündeş, Hadise, Gonca Vuslateri ve diğerleri… Ünlü isimler Fatih'in vahşetine sessiz kalmadı! “Adaletten fazlasını istiyoruz”

İstanbul'da 19 yaşındaki iki kadın yarım saat arayla vahşice öldürüldü. Semih Çelik, Edirnekapı duvarlarına tırmanarak eski sevgilisi olduğu iddia edilen İkbal Uzuner'in kafasını bıçakla kesip yere attı.

DETAYLAR KAN KİLİSESİ OLUŞTURUYOR

Çelik daha sonra boğazına ip geçirerek kendini surlardan atarak intihar etti. Bir süre sonra polise başka bir cinayet haberi geldi. 19 yaşındaki Ayşenur Halil'in Eyüpsultan'da vahşice öldürüldüğü öğrenildi.

Ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Semih Çelik'in, Eyüpsultan'da saat 15.30 sıralarında kız arkadaşı Ayşenur Halil'i öldürdüğü, ardından saat 16.00 sıralarında Fatih'e giderek İkbal Uzuner'i tarihi surlarda vahşice öldürdüğü, ardından da yaşamına son verdiği öğrenildi.

ÜNLÜ İSİMLER TEPKİ GÖSTERDİ

Tüm Türkiye'yi şok eden bu olaylara ünlü isimler sessiz kalmadı. Demet Özdemir, Ebru Gündeş, Hadise, Gonca Vuslateri gibi isimler sosyal medyada tepki gösterdi.

DEMET ÖZDEMİR

Ünlü oyuncu, hesabından yaptığı paylaşımla tepkisini dile getirdi. X. Özdemir; 'İlkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'in yarım saat arayla nasıl vahşice katledildiğini gördüm, gördüm, okudum… Sözüm yok! Bebekler, çocuklar, kadınlar ölüyor ve katledilmeye devam ediyor. Bu katillerle nefes aldığımızı bilmek bile beni dehşete düşürüyor. Öfkesini, “İnsanlardan elinizi çekin, bunlar pis katiller ve canavarlardır” diyerek dile getirdi.

EBRU GÜNDES

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş de, “Emek vererek büyüttüğümüz, dokunmaya dayanamadığımız çocuklarımızı taciz ediyor, tecavüz ediyor, kesiyor, öldürüyorlar… Adaletten fazlasını istiyoruz…” diye tepki gösterdi.

ebru

KAZA

Ünlü şarkıcı Hadise, Instagram hesabından şunları paylaştı: “Artık kadınlarımızın korkmadan, özgürce, istedikleri gibi yaşayacakları günleri görmek istiyoruz… Korkuyoruz.” dedi.

KAZA

GONCA VUSLATERI

Ünlü oyuncu Vuslateri de Instagram hesabından paylaşımda bulundu.
'Bütün ülke toplanıp bağırsa da bir annenin acısı incinmez… Çok üzgünüm. “Sadece çok fazla sorun var.” diyerek tepkisini dile getirdi.

tomurcuk

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir