Avukat Hülya Kuran Esra Erol kimdir? Hülya'nın avukat eşi Ahmet Faruk Kuran kaç yaşındadır? Hülya Kuran'ın çocukları hakkında bilgiler…

genişletmek

ATV'de yayınlanan Esra Erol programında yorumcu olarak yer alan Hülya Kuran ve eşi merak konusu oldu. Hülya Kuran, yaptığı açıklamalar ve verdiği önerilerle programda ilgiyle takip ediliyor.

AVUKAT HÜLYA KURAN KİMDİR?

Hülya Kuran, Esra Erol programının ekran yüzü olarak karşımıza çıkıyor. Avukat Hülya Kuran, 1972 yılında Çanakkale'de doğdu. İlk, orta ve yüksek öğrenimini memleketi Çanakkale'de tamamladı.
1996 yılında Marmara Üniversitesi'nden mezun olan Hülya Kuran aslen Çanakkalelidir. Üniversiteden mezun olduğu yıl evlenen Hülya Kuran, kendisi gibi avukat olan Selami Kuran ile evli.

Salami Kur'an kimdir?
Eşi Selami Kuran hukuk profesörüdür. Hülya Kuran evli ve biri kız, biri erkek olmak üzere 2 çocuk babasıdır. Hülya Kuran özel bir hukuk bürosunda çalışmaktadır.

ATV'de Esra Erol'un programına çıkan Avukat Hülya Kuran, eşi ve çocuklarıyla mutlu bir evlilik yaşıyor.
Eşi Selami Kuran hukuk profesörü olup Ahmet Kuran adında bir oğlu ve Zeynep Kuran adında bir kızı vardır. Saray benzeri bir evde yaşayan Hülya Kuran ile eşi arasında büyük bir yaş farkı olduğu görülüyor. Ancak 23 yıl önceki düğün fotoğraflarına baktığınızda durum netleşiyor.

Esra Erol Caner kimdir? Tülin ve Caner'le ünlü olan Caner Toygar kaç yaşında evli?

Ahmet Faruk Kuran kimdir?

Esra Erol'un programına katılan Ahmet Faruk Kuran, Hülya ve Selami Kuran çiftinin iki çocuğundan biri. Zeynep Kuran adında bir kız kardeşi olan Ahmet Faruk Kuran avukattır. Ahmet Kuran ayrıca Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası gençlik kolları genel sekreteridir. Ahmet Kuran sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanıyor. Ahmet Kuran'ın Twitter hesabını @AvAhmetKuran olarak takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir