Zuhal Topal, Yemekteyiz'in başına gelenlerle şaşkına döndü! İnledi, titredi, ağlama krizine girdi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de akıllara durgunluk veren anlar yaşandı. Zuhal Topal, Kübra Hanım'a sordu: “Bu yapılsa benim yemeyeceğim sizin yediğiniz bir yemek var mı?” Sorulduğunda, “O tatlıyı kesinlikle yapmayın. Umarım menünüzde yoktur. Varsa büyük bir korku yaratırım. Kriz yaşıyorum” dedi.

Kübra Hanım'ın sözlerinin ardından vatandaşlar bu tatlıyı merak etti. Kübra Hanım söyleyemediği için tatlının adını bir kağıda yazdı ve o tatlıyı görürse bayılacağını söyledi. Zuhal Topal, “Tatlıyı görünce bayılıyorsun” diyerek şok oldu.

1

Masadaki yarışmacılardan Efe Bey tatlının kalburabastı olduğunu söyleyince ne oldu! Kübra Hanım önce inlemeye başladı, sonra titremeye başladı ve ardından ağlama krizine girdi.

3333

Yarışmacı nedenini açıklarken, “Annemin yaptığı gece o tatlıyı yedim. Tatlıyı yedikten sonra kabus gördüm. Tatlıyı yediğim için kabus gördüğümü sandım. Sanırım tatlı öyle bir şey getirdi ki” dedi. şanssızlık.”

4444

Zuhal Topal o anlarda “Tövbe canım” diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

gjhjg

Topal şöyle devam etti: “Kabusu tatlılaştırdın mı?” Bu olaya anlam veremiyordu. Ancak yarışmacılar, Kübra Hanım'ın sakinleşip sakin olmalarını söylediğinde tepki vermemesi üzerine oyunculuk yaptığını söyledi.

tyuytut

Kübra Hanım yeniden ağlamaya başladı. Topal bu duruma anlam veremedi.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kraliçe olduğu geceyi paylaştı!  Yorumlar yağdı  Kraliçe olduğu geceyi paylaştı! Yorumlar yağdı
Ayşe Hatun Önal'ı arayan Hande Sarıoğlu Ayşe Hatun Önal'a “Sen sevgilisin” diyen Hande Sarıoğlu ifşaatlara devam etti!
Anne oldu!  Bakın kızına ne isim verdi?  Anne oldu! Bakın kızına ne isim verdi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir