Sevgilisini 1 yıldır göremiyor! Hatice'den muhteşem sözler! “Eğer onu başka bir kadınla yatakta görseydim…”

90'lı yıllara damga vuran ünlü şarkıcı Hatice, yıllar içinde yaptığı değişikliklerle zaman zaman sosyal medyada gündem oluyor. Son dönemde seçim kombinleri ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü isim, bu kez özel hayatıyla da adından söz ettirdi.

Demet ve Jess'le Konuşalım programına konuk olan Hatice, erkek arkadaşı Ali Kemal ile tanışma hikayesini de anlattı. Erkek arkadaşıyla sosyal medya aracılığıyla tanıştığını belirten Hatice, 6 yıldır birlikte olduğu 1 yıllık erkek arkadaşıyla da bir türlü görüşemediğini söyledi.

Ünlü ismin bu açıklamasının ardından Demet Akalın şunları söyledi: 'Hatice sen zaten ayrılmışsın. “Bilmiyordun.” dedi gülerek.

nefret ediyorum 1

“CİNSİYET DEĞİŞİMİ…”

Sevgilisine sonsuz güvendiğini iddia eden Hatice, şunları söyledi: 'Onu başka bir kadınla yatakta görsem inanmam. Çünkü durum böyle değil. Ali Kemal yaparsa tür değiştiririm. “Ona çok güveniyorum” dedi.

2'den nefret ediyorum

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
21 yıl önceki versiyonu ortaya çıktı!  Gözyaşlarını tutamadı 21 yıl önceki versiyonu ortaya çıktı! Gözyaşlarını tutamadı
Solist onun üzerine atladı!  Hayranı felç oldu Solist onun üzerine atladı! Hayranı felç oldu
Eski sevgilisini video çekmeye zorladığı iddia edildi!  Karar verildiEski sevgilisini video çekmeye zorladığı iddia edildi! Karar verildi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir