Fatih Kısaparmak: 3-5 milyon TL'lik teklif gelse de kabul etmem!

genişletmek

Fatih Kısaparmak, Mustafa Keser'in “Fatih Kısaparmak kendisine 'Türkü Baba' lakabını taktı. Türkü yazarlığı bırakılıncaya kadar bin adam var. O, popüler şarkının babası olacak son adamdır” sözleriyle hedef gösterildi. Baba bile olamaz” sözü geçtiğimiz gün Maltepe Üniversitesi'nde yaşandı. Törende ödül alan isimler arasında yer aldı.

Usta sanatçı, şunları söyledi: “Biz işimizi yapıyoruz ve eserlerimizle gündemde olmaya çalışıyoruz, altına taş bırakmayı doğru bulmuyoruz. Genç müzisyenlerimizi gerçekten çok seviyorum ve onları görünce umutlanıyorum, onlar da öyle. farklı ve evrensel müziğe göz kırpan güzel parçalar yaratın.”

Basın mensuplarının “Sizi sahnede göremiyoruz” cevabına Kısaparmak, şunları söyledi: “Müzik kariyerim boyunca halk konserleri verdim. Halk konserleri vermeye devam ediyorum. Anadolu'yu dolaşıp halkımla tanışmayı tercih ediyorum. Herhangi bir lüks ve kişiye özel mekandan bana 3-5 milyonluk bir teklif gelirse kabul etmeyeceğim.” Şu ana kadar kabul etmedim, bundan sonra da kabul etmeyeceğim. Ben bir orospu çocuğuydum. Fakir ailem, diskolarda veya diğer sahnelerde şarkıcıları dinlemek için para harcayamıyordum. Konserlerime gelmek için cebine 20 lira koyan birinin beni dinleyebilmesi, eğlenebilmesi ve evine gidebilmesi gerekiyordu. halk konserlerinin verdiği duygu. “Peso'nun para olarak karşılığı yok” dedi.

63 yaşındaki sanatçının kendisi de müzisyen olan eşi Şebnem Kısaparmak (55), “Bunu ilk kez sizlerle paylaşacağım. Geçmiş yıllardan oluşan güzel bir albüm yaptık” diyerek hayranlarına müjdeyi verdi. , mevcut ve yeni şarkıları Fatih Bey dokunuşuyla düzenledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir