Kuruluşun komutanı Osman Konstantin kimdir? Deniz Evin hangi dizide rol aldı?

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Osman Bizans Tekfur kurumu kimdir? Sorgulaması hız kazandı. Kuruluş Osman dizisinin yeni sezon oyuncuları arasında Deniz Evin de yer aldı. Deniz Evin dizide Komutan Konstantin'i canlandırıyor. İşte Deniz Evin'le ilgili bilgiler…

Kuruluş Osman Byzantium Tekfur (Deniz Evin) kimdir?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geçen sezon “Yalnız Kurt” dizisinde rol alan Deniz Evin, “Kuruluş Osman” ile el sıkıştı. Başarılı oyuncunun konuk oyuncu olarak Bizans tekfurunu oynayarak takıma güç katacağı öğrenildi.

Deniz Evin kimdir?

1 Eylül 1983'te Kırşehir'de doğdu. Hacettepe Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Genç oyuncunun ilk televizyon deneyimi 2008 yılında Doludizgin Yıllar dizisiyle başlamıştır. Daha sonra FOX'ta yayınlanan Unutma Beni dizisiyle oyunculuk kariyerine devam eden genç oyuncu, Beni Affet dizisinde canlandırdığı Umut karakteriyle de geniş kitleler tarafından tanındı. Fetih 1453 filminde başrol oynayan sinema oyuncusu Devrim Evin. Deniz Evin, Beni Affet dizisindeki Umut karakteriyle tanınıyor. Ancak sağlık sorunları nedeniyle 2017 yılında diziden ayrıldı. Genç oyuncu, 2013 yılından bu yana 'Beni Affet' dizisindeki eski rol arkadaşı Gaye Turgut ile evlidir.

Hikayedeki Osman Gazi kimdir? Osman Bey nereleri fethetti? Osman Bey nasıl öldü? Burak Özçivit oynuyor! Burak Özçivit kaç yaşında ve nereden geliyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir