Osman Konstantin Palealagos kimdir? Bursa komutanı Konstantin Palealagos tarihe geçti mi? XI. Konstantin Palaeologus'un tarihi hayatı!

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Osman Palealagos örgütü kimdir? Sorgulaması hız kazandı. Osman dizisinin yeni sezon oyuncuları arasında onay şimdiden belli oldu. Dizinin son üyesi Deniz Evin oldu. Dizide Bizans Tekfuru'nu canlandıracak olan Deniz Evin'in Palealagos'a da hayat verebileceği söylendi. İşte Costantino Palealagos'la ilgili bilgiler…

Hikayedeki Palealagos kimdir?

Konstantin Palaiologos hakkında tarihi kaynaklarda şu bilgiler mevcuttur:

XI. Konstantinos Paleologos veya Konstantin Palologoz (Yunanca: Κωνσταντίνος ΙΑ' Δραγάσης Παλαιολόγος, Sırpça: Константин Пал ео лог Драга Konstantin Pale ologa) š; 8 Şubat 1405, Mystras – 29 Mayıs 1453, Konstantinopolis) 1449'dan 1453'e kadar imparatordu ve son Romalıydı ( Bizans). ) imparator. II. Sırp-Makedon Dejanović hanedanının bir üyesi olan Konstantin'in kızı Manuel ve Helena'nın sekiz çocuğunun dördüncü çocuğuydu. İstanbul'un fethi sırasında öldü.

Dizinin yeni bölüm özetinde şu cümleyi okuyoruz: Ulcay, Konur ve Boran kamptan kaçtılar. Yolları Constantine Palealagos'un adamları tarafından kapatılıyor. Ulcay'ın dostu dediği Konstantin Palealagos kimdir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir