Değerlendirme sonuçları (5 Haziran) açıklandı! Taş Kağıt Makas, Sandık Kokusu, Meşrutiyet Osman, Muhteşem Hayatımın Değerlendirme Sonuçları…

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Bilindiği gibi her sabah bir önceki günün reyting sonuçları açıklanıyor. Dün açıklanan programların reyting sonuçlarıyla birlikte hangi yapımların birinci sırada yer alacağı merak konusu oldu. Dünün en çok izlenen yapımları izleyicilerin tercihlerine göre belirlendi.

DÜN EN ÇOK HANGİ KANALDA NE GÖRÜLDÜ?

5 Haziran'da yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Toplamda, ATV'de izleyiciyle buluşan “Kuruluş Osman” 1. sırada, ATV'de yayınlanan “Müge Anlı İle Tatlı Sert” 2. sırada, TV8'de yayınlanan “Survivor All Star” ise ikinci sırada yer aldı. 3 üncü. AB'de ise “Kuruluş Osman” 1'inci, “Müge Anlı ile Tatlı Sert” 2'inci, Show TV'de yayınlanan “Sandık Kokusu” ise 3'üncü sırada yer aldı. ABC'de “Kuruluş Osman” birinci, “Müge Anlı ile Tatlı Sert” ikinci ve “Sandık Kokusu” üçüncü oldu.

SONUÇLAR 5 HAZİRAN 2024

Değerlendirme sonuçları (5 Haziran) açıklandı.Değerlendirme sonuçları (5 Haziran) açıklandı.Değerlendirme sonuçları (5 Haziran) açıklandı.

Bu akşam hangi dizi hangi kanalda?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir