Bülent Ersoy her şeyi Arto'nun yüzüne söyledi! Öfkesine hakim olamadı: “Seni hiç sevmiyorum, sen bir yalancısın.”

Eğer olmayacağını söylemiyorsam masada çok şey oluyor demektir. Yağmur Çevik'in masadan kalktığı programa eski yorumculardan Bircan Bali geri getirildi ancak Dilan Polat'ın suçlamalarının ardından Bali hakkında soruşturma başlatıldığı söyleniyor.

Bugün Bircan Bali yayında değildi ve programda Hande Sarıoğlu ile Arto vardı. Arto, Bülent Ersoy'un menajeri Haluk Şentürk'ten bahsedince Diva dayanamayıp yayına bağlandı.

“Kendini taciz ederken bile…”

Ersoy, “Hediyelerini alırken, alırken 'Bu çok güzel, bize al' dediğiniz, hatta taciz ettiğiniz zamanları unuttunuz. Çok iyi hatırlıyorum. Bunak olmadım. aklım yerinde.”

sanat 2

'SENİ SEVMİYORUM'

Arto o dönemde Haluk Şentürk'ün eski dostlar olduğunu ve anıları olduğunu söyleyerek kendisini savundu. Bülent Ersoy, devamında Arto'ya “Seni sevmiyorum” dedi ve şu ifadeleri kullandı:

“Nasıl hala eski arkadaşların hakkında böyle yorum yapabiliyorsun? Başka kime başvurayım? Yönetici olarak çok fazla kişiyle çalışmadım. Beni arayamazsın. Sana cevap vermeyeceğim. Cevap vermem.” Biliyorum, senden hiç hoşlanmıyorum, çünkü sen yalancısın, insanların sinirlerini bozma. Dikkatli ol.” “Siz yalancısınız, yalancı.”

sanat 3

O ANLAR GÜNDEM OLDU

Programdaki o anlar kısa sürede gündem oldu. Sosyal medyada; “Allah'ın sopası yok”, “Ah çok şükür”, “Sonunda birileri yerini gösterdi” gibi yorumlar yapıldı.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Farah Zeynep Abdullah'ın Mehmet Ali Erbil hakkındaki yorumu ortalığı karıştırdı!  O sahneyle Kanal D'den bir gönderme geldi.Farah Zeynep Abdullah'ın Mehmet Ali Erbil hakkındaki yorumu ortalığı karıştırdı! O sahneyle Kanal D'den bir gönderme geldi.
Kürtçe şarkı söyledi!  O anlar viral oldu Kürtçe şarkı söyledi! O anlar viral oldu
Şimdi de Somer Sivriroğlu'nu hedef aldı!  Kızıyla görüşmesine izin verildiğini söyledi.Şimdi de Somer Sivriroğlu'nu hedef aldı! Kızıyla görüşmesine izin verildiğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir