Dilan Polat ve Engin Polat davasında flaş gelişme! Hakim çekilmek istedi ama… Mahkeme karar verdi

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat kara para aklama suçundan 7 aydır cezaevinde. Polat'ın yargılandığı başka davalar da var. Bunlardan biri de şarkıcı Banu Parlak'ın işyerine düzenlenen silahlı saldırı. Duruşmada hakim, saldırı dosyasının çete lideri Barış Boyun davasıyla birleştirilmesine karar verdi. Yargıtay bu kararı bozdu. Hakimden davaya devam edilmesini istedi.

AVUKATLA KONUŞTU

Ancak Hakim Recep Baş, mahkemeye talepte bulundu. Baş, dilekçesinde emekli olmak istediğini belirtti. Dilekçede Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya ile yaşadıklarını anlattı. Hakim ve Kaya adliye koridorunda tartıştı. Kaya, hakimle odasında görüşmek istediğini söyledi. Hakim bu talebe olumsuz yanıt verdi. Dilekçede yer alan açıklamada, “Avukatlarla hiçbir dosyayı odamda tartışmayacağım ve odama kabul etmeyeceğim” denildi.

Dilan Polat2

'DAVADAN ÇEKİLDİM'

Küçükçekmece, esas tartışmanın ardından iki gün sonra 5. Ağır Ceza Mahkemesi'ne başvuruda bulundu. Dilekçesinde şunları söyledi: “Tarafsızlığımla ilgili şüpheler var. Bu aşamadan sonra hangi kararı alırsam alayım, tarafların bir şekilde tatmin olmayacağı, kararda tarafsızlığımdan şüphe duyacakları, karar vermeyeceğim değerlendirildi. Tarafsızlığı bile kabul ediyorum, benim ve yargının tarafsızlığından şüphe etmek olumsuz bir izlenim bırakacağı için davadan çekildim.” ifadelerine yer verildi.

Dilan Polat2

Ekol TV'den Dilek Yaman'ın haberine göre; Recep Baş davadan çekilme talebinde bulundu ancak mahkeme hakimin kararını reddetti.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bu anlar olaya dönüştü!  Dans ve el hareketi...Bu anlar olaya dönüştü! Dans ve el hareketleri…
Dizi finaline ulaştı!  Tatilde nefesi kesildiDizi finaline ulaştı! Tatilde nefesi kesildi
Gözyaşları içinde... TikTok karelerine yorumlar yağdı  Gözyaşları içinde… TikTok karelerine yorumlar yağdı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir