Sakla Beni İncili Cemre Baysel, yılbaşı pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Beğeniler yağdı

Star TV'nin sevilen ve takip edilen dizisi Sakla Beni'de canlandırdığı İncila karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Cemre Baysel, dizi finalinin ardından ara verdi.

Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü isim, bikinili fotoğraflarını peş peşe paylaşıyor. Güzel oyuncunun tatil pozları kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

YORUMLAR KALDIRILDI

Cemre Baysel sosyal medyada; “Bu güzellik şaka mı?”, “Güzelliğin saf mı?”, “Çok tatlı bir gülümsemesi var”, “Sana bayılıyorum” gibi yorumlar yapıldı.

cemre 2

Cemre Baysel Ege Üniversitesi'nde sanat okudu. Televizyona ilk çıkışını 2014 yılında Yeşil Deniz dizisinde yardımcı rolle yaptı.

Cemere 3

Daha sonra 2017 yılında İsimsiz dizisinde bir süre rol aldı. Daha sonra Payitaht Abdülhamid dizisinde “Firuze” karakterini canlandırdı.

cemre 4

2018-2019 yılları arasında Elimi Dropma dizisindeki yardımcı rolüyle ön plana çıkmıştır.

Cemere 5

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Gençliğin sırrını açıkladı!  Dinleyenler inanamadı Gençliğin sırrını açıkladı! Dinleyenler inanamadı
Bu itiraf müftüyü şaşırttı!  Ne diyeceğini bilemedi... Nur Viral'de bomba gibi bir an yaşanıyor.Bu itiraf müftüyü şaşırttı! Ne diyeceğini bilemedi… Nur Viral'de bomba gibi bir an yaşanıyor.
Yeni aşkıyla el ele!  O anlarda yorumlar yağdı!  Yeni aşkıyla el ele! O anlarda yorumlar yağdı! “Bülent'i ne kadar çabuk unuttun?”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir