Kim Milyoner Olmak İster dizisinde Müge Anlı'ya soru soruldu. Yarışmacı zorlandı… Joker cevabı ikiye katlama hakkını kullandı

'Kim Milyoner Olmak ister?' Yarışma her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyiciyi ekrana kilitliyor.

Yarışmada Kenan İmirzalıoğlu'nun sorduğu soru sosyal medyada gündem oldu.

Kim Milyoner Olmak İster'de Müge Anlı'yla birlikte Tatlı Sert programına katılan ve kayıp muhabbet kuşu Maviş'i bulan Ayşe Teyze'nin hikayesiyle ilgili soru soruldu.

Tatil için gittiği Balıkesir'de kuşunu kaybeden 90 yaşındaki Ayşe Teyze, kayıp kuşu Maviş'i bulmak için Müge Anlı'ya yöneldi.

Ayşe Teyze, duygu dolu konuşmasında, “Kim bulduysa, götürdüyse Allah razı olsun. Lütfen sikimi bana geri getirin. O olmadan hiçbir şey yapamam.”

Balıkesir'den yapılan canlı yayınla Ayşe Teyze ile Maviş nihayet kavuştu. Ayşe Teyze'nin aletini görünce duyduğu sevinç izleyenleri duygulandırdı.

mügeanlı999

SORUYA DOĞRU CEVAP VERDİĞİNİZ

Güncel olaylara dair soruların da sorulduğu Kim Milyoner Olmak İster'de bu kez bu heyecan verici hikayeye dair bir soru soruldu.

“30 Ağustos 2023'te Balıkesir Altınoluk'ta kaybolan Maviş isimli evcil hayvan, yaklaşık 20 gün sonra Müge Anlı tarafından bulunarak 90 yaşındaki sahibi Ayşe Kaygısız'a kavuştu?” o sordu.

Mügenli55

Stiller arasında kediler, köpekler, muhabbet kuşları ve tavuklar vardı. Ayşe Teyze ve Maviş sorusunda zorlanan yarışmacı, çift cevap jokerini doğru kullandı. Yarışmacının ilk tepkisi “kedi” oldu.

İlk cevabında doğru cevabı bulamayan yarışmacı, ikinci cevabında “muhabbet kuşu” dedi. Yarışmacı doğru cevabı vererek soruyu başarıyla geçti.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Gamze Özçelik evlendi ve aklıma Uğur Pektaş'la olan oğlu geldi!  Gözler onu aradıGamze Özçelik evlendi ve aklıma Uğur Pektaş'la olan oğlu geldi! Gözler onu aradı
Oğlu müstehcen sahneleri filme aldı!  Banyo pozları günün sırasıdırOğlu müstehcen sahneleri filme aldı! Banyo pozları günün sırasıdır
Oğlunun nişanında 2 kilo altını taktı ve paylaştı.Oğlunun nişanında 2 kilo altını taktı ve paylaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir