Yalan Duru kimdir? Eylül Tumbar kaç yaşında ve hangi dizide rol aldı?

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Yapımcılığını Süre filminin üstlendiği, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği Yalan dizisindeki Duru karakterinin ölümü sıradanlaştı… İşte Duru ile ilgili bilgiler…

Yalan Duru kimdir?

Oldukça duygusal, güzel, masum ve potansiyeli yüksek, zeki bir kızdır. Zengin Aksoy ailesinin kendisine verdiklerini tüketmek yerine değer katmayı amaçlayan Duru, aile şirketinde çalışıyor. Bir prenses olarak büyümüş olmasına rağmen duygusal açıdan hep yoksundu. Annesinin duygusal dalgalanmaları nedeniyle erken olgunlaştı ve annesine anne olmayı öğrendi. Anne ve babasının sorunlu evliliğinde büyük bir denge unsurunu temsil eden Duru, çalışma hayatında da hep annesinin gölgesinde kalmıştır. Bu gölgeden çıkıp iç sesini bulması Duru'nun gerçek yolculuğunu başlatacaktır. Melike'nin hayatına girmesiyle Duru karşılıksız bir aşkla karşılaşacak ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Eylül Tumbar kimdir?

Eylül Tumbar, 19 Ağustos 2002'de İzmir'de doğdu. İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü'nden mezun oldu “Kimden kaçıyorduk anne?” Dizide canlandırdığı Bambi karakteriyle ünlendi.

Kendi Düsen Ağlamaz dizisindeki rolüyle adını geniş kitlelere duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir