Hasan Can Kaya'da anlatılan hikaye bizi suskun bıraktı! Çıplak fotoğrafını gönderen kadına da fotoğraf gönderdi, ardından bomba…

Speakers'ın sezon finali yine birbirinden renkli konuklara sahne oldu. Yaklaşık 1 saat süren sezon finalinde Hasan Can Kaya bizi hem güldürdü hem de anlatılan hikayelerle şaşırttı.

Programa katılan Miran isimli genç, başına gelen bir olayı net bir şekilde anlattı. Tekel perakendecisi işleten Miran, ilişki uygulamasından bir kadınla tanıştığını açıkladı.

Miran: “İstek üzerine profilini doldur, Platinum abonelik aldım biriyle eşleştim. Sonu berbattı. İnstagram'da da birbirimizi takip ediyorduk ve bütün bağlantılarımı oraya götürmüştü… Neyse konuştuk ve kız 'Seks yapsak mı? O kelimenin ne olduğunu ben de bilmiyorum' dedi.

yiyuu

ANNESİ MESAJI GÖRÜNCE…

Hasan Can Kaya, “Sizin durumunuzdaki adam dil bilmez mi?” misafiriyle dalga geçti. Miran, “Biliyorum, seksi” yanıtını verince stüdyo kahkahalara boğuldu.

aaaa

Miran, yaşadıklarına şöyle devam etti:

“Telefonda konuşmayın yeter. Konuştuk, Whatsapp'a geçelim dedi, konuştuk, bana çıplak fotoğraf gönderdi, sen de gönderir misin diye sordu. Ben de gönderdim. Fotoğrafı gönderdim, sonra gönderdim.” Artık mesaj almadığımı fark ettim, bir kez gönderdim ama 5 dakika içinde 5 bin TL göndermezseniz sakladı.” Ailesine göndereceğini söyledi. Tabii ki yapmadım. Aslında bunu arkadaşlarıma ve anneme gönderdi. 5 dakika sonra annem beni aradı ve “Senin” dedi.

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Hayranlarını heyecanlandıran paylaşım: Hayranlarını heyecanlandıran paylaşım: “4 gün kaldı”
Açıklamaları çok konuşuldu: Onun şu açıklamaları çok konuşuldu: “Erkekler erkeklerden hoşlanır…”
Yarışmanın dikkatini çeken Müge Anlı sorusu!Yarışmanın dikkatini çeken Müge Anlı sorusu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir