Yalan Hazal kimdir? Serra Pirinç kaç yaşında hangi dizide rol aldı?

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Yapımcılığını Süre filminin üstlendiği, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği Yalan dizisindeki Hazal karakterinin ölümü sıradanlaştı… İşte Hazal ile ilgili bilgiler…

Yalan Hazal kimdir?

Serra Pirinç Hazal karakterini canlandırıyor. Hazal, canlı, neşeli, aktif ve ilham veren bir genç kızdır. Kendini hayata yenilgiyle başlayanlardan biri olarak gören Hazal, hayatı hafife alarak yüzleşmeyi öğrenmiştir. Yoluna çıkan fırsatları görecek kadar akıllı ve onları kaçırmamak için ne gerekiyorsa yapacak kadar cesurdur. Asla olduğu yeri kabul etmez, hep daha fazlasını arar. Erdemli bir yaşamı seçecek bir ortamda büyümedi. Doğduğu zalim koşulları değiştirmek için her yola başvurulabilir, rakiplerini mağlup etmek için her türlü yalan söylenebilir. Kimseye güvenmiyor, anne babasına bile… Her zaman içinde kendini koruduğu bir kabuğu var. İçindeki kırılgan ve duygusal yanı nasıl gizleyeceğini çok iyi biliyor. Melike onun kalbine ulaşan, masum yanını uyandıran ilk sestir. Ancak bu kez Melike'yi kaybetme korkusu Hazal.3'ün zorlu sınavı olacaktır.

Serra Pirinç kimdir?

Serra Pirinç 19 Haziran 1997'de İstanbul'da doğdu. Liseden mezun olduktan sonra kariyerinde oyunculuğa odaklandı ve Teras Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı. Bizim Öykü dizisinde Müjde karakteriyle oyunculuk hayatına başlayan Serra Pirinç, daha sonra Vuslat dizisinde rol aldı. Şu anda Fox TV'de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde rol alan Serra Pirinç, 1,68 metre boyunda, 50 kilo ağırlığında ve İkizler burcudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir