Türkan Şoray'dan heyecanlı anlar! – Son Dakika dergisi haberleri

genişletmek

Net Sanat'ın Cemalettin Kömürcü öncülüğünde düzenlediği, Türkan Şoray'ın başrolünde olduğu film müziklerinden oluşan Türkan Şoray'ın Sonsuz Senfoni Konseri, 35 kişilik senfoni orkestrasıyla sahneye çıktı.

Usta sanatçı, “Şu anda karşımda sevdiklerimi görüyorum. Bugün burada olmaktan, filmlerimi sizlerle birlikte hatırlamaktan, şarkıları birlikte dinlemekten ne kadar mutluyum… Yapabiliyorum” diyerek izleyenleri selamladı. Mutluluğumu anlatacak kelime bulamıyorum çünkü beni çok güzel karşıladınız.”

Müzik ruhun gıdasıdır, müziksiz bir dünya düşünemiyorum. Oynadığım filmlerin müzikleri her zaman çok güzeldi. Bu gece benim için çok özel bir gece. Bu müziği muhteşem orkestrayla birlikte dinleyeceğiz. Bu gecenin güzelliğini sinemaya borçluyum, 'Yaşasın sinema' diyorum. Bu akşam bizi buluşturan sinema değil mi? Bu harika buluşma için bana tekrar sinemaya eşlik ettiğiniz ve mutluluğumu paylaştığınız için size tüm kalbimle teşekkür ederim.

Konserin ardından izleyicilerden gelen yoğun talep üzerine sahneye dönen 78 yaşındaki sanatçı, “Kara Gözlüm'ü Sevemedim” şarkısına eşlik ederken ayakta alkışlandı. “Sahneden inmek istemiyorum. Hadi birlikte bir şarkı daha söyleyelim” diyen Şoray, “Dert Bende” şarkısını tüm davetlilerle birlikte seslendirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir