İkinci finalist kim oldu? Survivor'da kim kazandı? Ögeday mı, Nephise mi? İstanbul'da finale kim çıktı?

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Survivor'da ikinci finalist kim oldu? Sorgulaması hız kazandı. Finale kalan beş yarışmacıdan biri bu akşam İstanbul biletini kazanmak için yarışacak. Murat Ceylan'ın sunduğu düelloların galibi rahat birkaç gün geçirecek. Peki ikinci finalist kimdi?

Survivor'da bu haftaya Batuhan ile Atakan'ın düellosu damga vurdu. Batuhan geride kalmasına rağmen son canını kurtardı ve Atakan'ı yenerek finalist oldu.

İkinci finalist kim oldu?  Ogeday'ı kim kazandı, Nefise mi?  İstanbul'da finale kim çıktı?

Survivor'da ev sahibi olma ödülü bu akşam oynandı. Ev sahibi ödülünü kazanan yarışmacı ise Seda oldu.

İkinci finalist kim oldu?  Ogeday'ı kim kazandı, Nefise mi?  İstanbul'da finale kim çıktı?

Batuhan: Gerçekten istedim. Bu kadar zor olabileceğini hiç düşünmemiştim. Maksimum oyuna yedi canla girdik. Üç hayatım vardı. Atakan 6 yaşındaydı. Bu beni deli ediyordu ve bunu gerçekten istiyordum. Son iki maçıma bakarsanız, topu atarken diz bağlarımı kopardım… Çok yorulmuştum. Çekimler de çok güzel. Arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Onlar için hayırlı olsun. Çok mutluyum, diğer arkadaşım da bu mutluluğu yaşamanın mutluluğunu nasıl kutlayacak? Çok mutluyum, pankartları hazırlıyorum.

Atakan: Son 3-4 günde daha fazla maç oynadım. Vücudumuz gerçekten yoruldu. Zihinsel yorgunluk geçtiği için vücut daha yorgun hisseder. Batuhan'ı tebrik ediyorum. Dün ellerimden kaydı, bugün de kaymasını istemiyorum.

Seda: Bu bizim buradaki son parçamız. Açıkçası kazanmak istiyorum. Performansımızla buraya geldik. Bugün kim hak sahibiyse o kazanacak. Yine de elimden gelenin en iyisini yapacağım. Sakinleşmeye ihtiyacım var. Sorunum hep kendimle. Daha sakin olmaya çalışacağım. Sakatlıksız son pistimiz olsun.

Ögeday: Şu ana kadar hep böyleydi. Batuhan aldı, ondan sonra ben de aldım. Çok kazanmak istiyorum. Dün kaybettim. Bugün yeni bir gün ve son gün. İyi bitirmek istiyorum. Umarım bugün vurulanlar yüzüme güler. Bu güzel ve net bir skor olurdu. Umarım kolyeyi alırım. Tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Sakatlıklar en büyük korkumuzdur. Sorunsuz bir şekilde bitirmeyi umuyoruz.

Nefise: Atakan ile Batuhan arasında finale çıktığımda Atakan abinin neler hissettiğini hayal ettim. Çok iyi yarıştılar. Bir kişi için kötü bir durum gerçekleşmek üzereydi. Atakan'a çok üzülüyorum. Batuhan'ı tebrik ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Umarım bugün son gün olur ve kolyeyi alabilirim. Elimden geleni yapıyorum. Gittiğimde bir şansım daha olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=18FDSELiCoM

Survivor 2024 All Star finalisti ikinci ise Nefise oldu. 6 canla başlayan müsabakada sadece 1 maç kaybeden Nefise, adını altın harflerle yazdırdı. Nephyse'in sevinci görülmeye değerdi. Nefise, “Aman Allah’ım inanmıyorum, rüya gibi, sanki rüyadayım” dedi. “Bu hayatımın en mutlu günü olabilir” dedi.

İkinci finalist kim oldu?  Ogeday'da kim kazandı Nefise'de?  İstanbul'da finale kim çıktı?

Ögeday'ın üzüntüsü böyle görüldü. Ögeday, “İşim bitti, yoruldum” dedi. “Bu gidişle olmaz” dedi.

İkinci finalist kim oldu?  Ogeday'ı kim kazandı, Nefise mi?  İstanbul'da finale kim çıktı?
Ögeday, “Elimden geleni yaptım” dedi. En sevdiğim bulmaca oyununun gerisindeyim. Her ne kadar hasat zamanlarında bile yavaş yavaş gelip gittiğimi hissetsem de… Vücudumun en maksimum haliydi bu. İstedim ama olmadı. Doğrusunu söylemek gerekirse benden bu kadar, jübilemi yaşadım. Dörde ulaşacağımı sanmıyorum ama bu pes edeceğim anlamına gelmiyor. İstanbul'da üç arkadaşımla mücadele edip şampiyon çıkmak istiyorum. “Dinlenmeye ihtiyacım var” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir