Gamze Özçelik'in ne zaman evlendiği merak konusu oldu! Uğur Pektaş son halini paylaştı

Gamze Özçelik evlenme kararı alınca gündem oldu. Reşad Strik ile evlenen güzel isim gündeme gelince aklına eski eşi de geldi.

Arka Sokaklar dizisindeki sevgilisi Gamze Özçelik ile 2008 yılında evlenen Uğur Pektaş, 3 yıl sonra ayrılma kararı aldı.

Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş da kendilerini maneviyata adamış isimler arasındaydı. Arka Sokaklar dizisiyle anılan Pektaş, gözlerden uzakta yaşamaya başladı.

Zaman zaman oğluyla birlikte verdiği pozları da paylaşan oyuncu, ailesiyle birlikte geçirdiği zamanlarda çektiği pozları da paylaştı.

rehber

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Murat karakteriyle gönülleri fetheden Pektaş'ın son hali hayranları tarafından yorumlandı.

ip
Şöhreti zirvedeyken bambaşka bir hayata adım atan Uğur Pektaş'ı görenler, “Bu adam yaşlanmıyor”, “Hâlâ çok havalı”, “Dostum artık Arka Sokaklar'a dön” yorumlarını yaptı.

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Hayat Hırsızı dizisinin başrol oyuncusu oldu!  Ortağı...Hayat Hırsızı dizisinin başrol oyuncusu oldu! Ortağı…
Mayolu pozları sosyal medyayı salladı!  Dönüp poz verdiğinde...Mayolu pozları sosyal medyayı salladı! Dönüp poz verdiğinde…
Kendisinden para isteyen personele tokat attı!  Olayla ilgili yeni gelişmeKendisinden para isteyen personele tokat attı! Olayla ilgili yeni gelişme

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir