Banu Parlak güzellik merkezinde silahlı saldırı davasında Engin-Dilan Polat çifti hakkında tahliye kararı

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezindeki silahlı saldırıyla ilgili olarak başlatılan davada Dilan ve Engin Polat çiftinin davasına devam edildi.

Duruşmada kendini kötü hisseden Dilan Polat, “Allah'ım benim hiçbir suçum yok Allah'ım kurtar beni” dedi.

SERBEST OLACAKLAR MI?

Duruşma bir süre sonra devam etti ve mahkeme kararını verdi. Parlak güzellik merkezine silahlı saldırı nedeniyle aralarında Dilan ve Engin Polat çiftinin de bulunduğu 8'i tutuklu 11 sanığın yargılandığı davada Dilan, Engin ve Sezgin Polat'ın tahliyesine karar verildi.

Elbette
Ancak Polat ailesinin başka suçlardan da yargılanması nedeniyle tutukluluk devam edecek.

Güvenlik Bilgi Formu

BANU PARLAK GÜNDEMDE

Daha önce Dilan Polat hakkında sert açıklamalarda bulunan Banu Parlak, duruşma sonrası mutluluktan çığlık atarak, “Serbest kaldığım için çok mutluyum” demesi sosyal medyada gündem oldu.

İHRAÇ KARARININ NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan IHA'ya göre; Geçici kararda, dosyadaki tek tanık sayılan müşteki Banu Parlak ve Halil İbrahim Kalkan'ın şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle sanıklar Dilan, Engin ve Sezgin Polat'ın tahliyesine karar verildiği belirtildi. , dinlendi ve dava dosyasını etkileyebilecek hiçbir delil kalmadı.

Geçici kararda, dava dosyasının İstanbul 37. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki Barış Boyun dava dosyasıyla birleştirilmesine karar verildiği ancak birleşme konusunda olumsuz tartışma çıktığı kaydedildi. Yetkili mahkemenin belirlenmesi için dosyanın İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'ne gönderilmesine karar verildi.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
etkinlik "Bu Beren'i yiyeceğim" Sözlerine tepki gösterdi! "Bu kirli düşüncelere..."Hadise “Bu Beren'i yiyeceğim” sözlerine tepki gösterdi! “Bu kirli düşüncelere…”
Hayat Hırsızı dizisinin başrol oyuncusu oldu!  Ortağı...Hayat Hırsızı dizisinin başrol oyuncusu oldu! Ortağı…
Mayolu pozları sosyal medyayı salladı!  Dönüp poz verdiğinde...Mayolu pozları sosyal medyayı salladı! Dönüp poz verdiğinde…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir