Hülya Koçyiğit: Ali Şen beni Susuz Yaz setinde linç edilmekten korudu!

genişletmek

Hülya Koçyiğit, yönetmenliğini Metin Erksan'ın yaptığı, Erol Taş ve Ulvi Doğan'ın başrollerini paylaştığı Susuz Yaz filminin çekimleri sırasında figürasyon ekibine verecek paranın olmadığını söyledi.

Köylülere, “Bu meydanda film çekilecek ve oradaki kadına taş atacaksınız” dedi. Anons yapıldı: “Saçından sürükleyip linç edeceksiniz.” Hatta birçok genç oyunculuk hevesiyle beni kasaba meydanında linç ediyordu. Annem sette sabırsızca koşuşturuyor, kendini kameraların önüne atıyor ve 'Dokunma oğlum' diyordu.

Usta sanatçı, şunları söyledi: “Tabii ki görüntü çarpıtılmıştı. Daha sonra açıklamalar yapıldı ve bunun gerçek olmadığı söylendi. Şener Şen'in babası Ali Şen, halkın hezeyanını görünce bana üstüm örtüldüğünü ve beni ikna etmeye çalıştığını söyledi. Beni linç edilmekten koru.”

76 yaşındaki sanatçı, Trabzon ziyaretini sosyal medya hesabından şöyle anlattı: “Bugün Kültür Yolu Şenliği kapsamında Trabzon'daydım. Güzel ülkemin hangi köşesine gidersem gideyim, kendimi hep oradaymış gibi hissediyorum. evdeyim Çünkü sinemaya girdiğimden beri birbirimizi sanki aynı evdeymişiz gibi yakından tanıyoruz. Bunu bana hissettiren sizlere, “Bana bu fırsatı sunduğu için sinemaya sonsuz teşekkür ederim”. dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir