Alacağı maaş dudak uçuklattı… Hadise'ye partner bombası! Dizide başrol oynayacak

Cesur sahne kostümleri, özel hayatı ve danslarıyla sıklıkla dikkat çeken Hadise, bu kez oyunculuk dersleri almaya başladı. Dizinin 8 bölüm halinde dijital platformda yayınlanması için anlaşma imzalayan Hadise'nin partneri de belli oldu.

Yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği, senaryosunu Meryem Gültabak ve Cihan Çalışkantürk'ün yazdığı dizinin çekimleri İstanbul'da yapılacak. 8 bölümlük romantik komedi dizisinde Hadise “Ceren”i, Seda Bakan ise “Selma”yı canlandıracak.

ORTAK BİLİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği dizide Ceren'in partneri Hadise'nin canlandırdığı genç neslin karizmatik ve başarılı gençlerinden İlhan Şen olacak.

ilhan şen

ALINACAK TAZMİNAT…

Yakında sete çıkacak olan Hadise, dizi için 10 milyonluk el sıkıştı. Şu sıralar oyunculuk dersleri alan Hadise'yi yakın arkadaşı Seda Bakan'ın ikna ettiği söyleniyor.

OLAY 1

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İbiza'daki tatillerini birbiri ardına paylaştı!  Bu yoruma kayıtsız kalamazdı.  İbiza'daki tatillerini birbiri ardına paylaştı! Bu yoruma kayıtsız kalamazdı.
Yapay zekayla karşılaştırıldı ama... Yapay zekaya benzetildi ama… “Hiç alakası yok!”
Survivor'da Sercan'ı banyoda yakaladı!  Atakan'ın adadaki tuvaletinin videosu ortalığı karıştırdıSurvivor'da Sercan'ı banyoda yakaladı! Atakan'ın adadaki tuvaletinin videosu ortalığı karıştırdı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir