Ahu Tuğba taburcu oldu – Dergi Haberleri

genişletmek

1980'li ve 1990'lı yıllarda Yeşilçam'ı kasıp kavuran Ahu Tuğba, 1991 yılında Arnavut asıllı Amerikalı doktor Timmy Alejtanij ile evlendi ve 1992 yılında kızı Anjelik'i dünyaya getirdi.

Oyuncu Ahu Tuğba, geçtiğimiz nisan ayında trafik kazası geçirmiş ve 8 saatlik operasyonun ardından 3 hafta yoğun bakımda kalmıştı.

Mayıs ayında istifa eden usta sanatçı, “Hala şoktayım, elimi kaldıramıyorum. İlaçlar ağır. Yemek yiyemiyorum. Doktorlar geçer diyor ama moralim düşük” dedi. ” Sıfır”, geçen hafta hastaneye kaldırılmıştı. Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik, zor günler geçiren annesi için dua istedi.

Ahu Tuğba'nın hastaneden çekilen son görüntüsü ortaya çıkınca hayranlar endişelendi. Zorluk yaşayan ünlü oyuncunun taburcu edildiği öğrenildi. Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin, annesinin rahatsızlığına ilişkin açıklama yaptı.

Olcay Ünal Sert'in haberine göre; Anjelik Calvin annesinin KOAH hastası olduğunu söyledi; “Vücudundaki oksijen seviyesi düşmüş. Ambulans gelmeseydi her şey daha kötü olabilirdi. Kalp damarları açıktı. Annem burnundan rahat nefes alamıyor, burnunda kemikler ve şişlikler var”, dedi. .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir