MasterChef Mehmet Şef'in Kesilen Parmağıyla İlgili İtirafı! “Ellerimi askeri ofise sakladım!”

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Mehmet Şef'in parmaklarının kaybıyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Bu iddialardan biri de sol elinin parmaklarının kıyma makinesine sıkışmasıydı. Sol elinin parmakları kıyma makinesine sıkışan Mehmet Yalçınkaya, kaza sonrasında 3 parmağını kaybetti. Bu detay şaşırtıcı olsa da bazıları böyle bir olayın yaşanmadığını söylüyor. Mehmet Şef'ten bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Yarışmadaki iddialara ilişkin Şef Mehmet'in bugün yaptığı açıklama yürekleri dağladı. İşte Mehmet Yalçınkaya hakkında bilinmeyenler…

Mehmet Şef, bir yarışmacıyla parmaklarının kaybolmasıyla ilgili sohbet etti. Patron Yalçınkaya, şunları söyledi: ''İş görüşmesine gittiğinizde sizde kalsın. Görünüşe göre kimse sana iş vermeyecek. 11 yaşındaki çocukların çıraklık yapmasına izin vermediler, onlara bulaşık yıkama işi verin dediler. Askerlik şubesine gittiğimde elimi sakladım. Böylece orduya katılabilirler. 2 arkadaşım hiçbir şey istemedi. Eti her zaman içlerinden biri keser. Bu konuya hiç değinmedim. Beni etkileyen bir şey oldu: iki oğlumun dövmeleri ellerimde. 1 yıl sonra etkilenip etkilenmeyeceğimi görmemi söylediler. “Benzer hikayeler, 2 arkadaşımla oynarken…” dedi.

Mehmet Şef kendisiyle ilgili gerçeği şu şekilde açıkladı: Bu bir lanet değil. İki arkadaşım kapı önünde oynarken geçirdiğim kaza. Çoğu insan et kıyma makinesi değildir. Aslında hayatımızın diğer alanlarında yaşadığımız kazalar direnmemize yardımcı oluyor. Ağzıyla resim yapan insanlar var.

Mehmet Yalçınkaya kimdir?

Yaptığı çalışmaların ardından Türkiye'de “Füzyon Mutfak” hareketini ilk uygulayan kişi olan Mehmet Yalçınkaya, başarısını tüm dünyada kanıtlamış bir isim.

Masterchef'in Mehmet Şefi, 1974 yılında şeflerin diyarı Bolu'da doğdu. 2004 yılında İstanbul Gıda Akademisi'nde insan anatomisi ve sindirim sistemi üzerine eğitim aldı. 2005 yılında Trend Chef olarak biyografisi ve spesiyaliteleri ünlü Amerikan gurme dergisi “CULINARY”de yayımlandı.

Türk mutfağı ile ilgili çeşitli fuar, festival ve yarışmalarda madalya, madalya ve sertifikalar kazanmıştır. Fransa, İtalya, Katar, Almanya, Yunanistan gibi dünyanın farklı yerlerinde ve farklı kültürlerinde gastronomi ve mutfak koordinatörü olarak çalıştı.

MasterChef'te yüksek sesle ağladı! Şef Mehmet kopan parmağını ilk kez anlattı! ''Çocuklarım dövme yaptırdı''

MEHMET YALÇINKAYA'NIN KARİYERİ

2008 yılında Almanya'da dört yılda bir düzenlenen İKA OLİMPYADE DER KÖCHE A kategorisinde dünya üçüncüsü olmayı başardı.

2012 yılında Türkiye Aşçılar Federasyonu Turculina takımının direktörlüğünü yaparak Dünya Şefler Olimpiyatları'nda ikinci oldu.

Almanya'da dört yılda bir düzenlenen İKA OLİMPYADE DER KÖCHE A 2008 kategorisinde dünya üçüncüsü oldu.

Ayrıca TÜRES'in düzenlediği Türkiye Lezzet Ödülleri 2018'de 500 binin üzerinde halk oylamasıyla En İyi Şef Ödülü'nü kazandı. Ayrıca çok sayıda ulusal ve uluslararası ödülün de sahibi oldu.

MEHMET ŞEF'İN SOL ELİ

MasterChef jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın sol elini sürekli cebinde tutması dikkatleri üzerine çekti ve sosyal medyaya da konu oldu.

Meğer Bolulu Mehmet Şef'in sol elini sürekli cebinde tutmasıyla ilgili acı bir hikayesi varmış. Parmakları kıyma makinesine sıkışan Mehmet Yalçınkaya, geçirdiği kaza sonucu 3 parmağını kaybetti.

Kıyma makinesine yakalandığı ortaya çıktı! Mehmet Şef'in eli ve parmakları neden yok? Ne oldu? İşte o acıklı hikaye! ''Üç parmağımı kaybettim''

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir