Kıyma makinesine yakalanmadığı ortaya çıktı! Mehmet Şef'in eli ve parmakları neden yok? Ne oldu? İşte o acıklı hikaye! ''Üç parmağımı kaybettim''

genişletmek

MasterChef Türkiye, 2020'de ses getirmeye devam ediyor. Ekranların en popüler yemek yarışmalarından biri olan MasterChef Türkiye'de yarışmacılar her akşam farklı lezzetler pişiriyor. Yarışmanın jüri üyeleri sosyal medyada her akşam en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. MasterChef'in en yakın takipçileri Masterchef Mehmet Şef'in neden parmakları yok? Mehmet Yalçınkaya'nın parmaklarına ne oldu? sorularına yanıt arıyoruz.

Mehmet Şef'in parmaklarına ne oldu?

1974 yılında şefleri ve leziz yemekleriyle ünlü Bolu'da doğan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, MasterChef Türkiye'nin üç jürisinden biri.

Sosyal medyada zaman zaman adından söz ettiren 'Patron Mehmet' Mehmet Yalçınkaya, katıldığı programlarda sol elini daima cebinde tuttuğuna dikkat çekti.

Yarışmacılara karşı davranışları nedeniyle zaman zaman eleştirilere maruz kalan Şef Mehmet, mutfakta geçirdiği kaza sonucu sol elindeki 3 parmağını kaybetti. Mehmet Şef'in parmaklarının kıyma makinesine sıkıştığı söyleniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=caPCxHvKRdA

Mehmet Şef kendisiyle ilgili gerçeği şu şekilde açıkladı: Bu bir lanet değil. İki arkadaşım kapı önünde oynarken geçirdiğim kaza. Çoğu insan et kıyma makinesi değildir. Aslında hayatımızın diğer alanlarında yaşadığımız kazalar direnmemize yardımcı oluyor. Ağzıyla resim yapan insanlar var.

MasterChef Mehmet Şef'in Kesilen Parmağıyla İlgili İtirafı! “Ellerimi askeri ofise sakladım!”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir