Uzun zamandır görmemiştim… Arda Kural'da Emret Komutan'ın Ferit'i Esra Ezmeci ortaya çıktı! Yeni mesleğini açıkladı! “5 yıl sonra…”

Kariyerine Kral TV'de VJ olarak başlayan ve 2000'li yılların başında 'Eyvah Kızım Yürüdü' dizisinde rol alan Arda Kural, 'Ferit Tekin' karakterini canlandırdığı 'Emret Komutan' dizisiyle hafızalara kazındı. ' 2005 ve 2008 yılları arasında.

Bir süredir psikoz tanısı alan ve uzun yıllar hastalıkla mücadele eden ünlü oyuncu, zor günlerini geride bıraktı. Şu sıralar halkın ilgisinden uzakta sakin bir hayat yaşayan Kural, Esra Ezmeci'nin YouTube programında boy gösterdi.

Arda Esra

İŞTE YENİ MESLEĞİNİ NASIL ANLATTI

Zor günlerini anlatan Kural, setlere dönmek istemediğini belirterek, “Hayatıma yeniden başlamam lazım” diyerek yeni mesleğinden bahsetti.

Arda 1

Madenciliğe ilgi duyduğunu belirten Kural, şunları söyledi: 'Aslında konuşulacak bir konu değil. Sadece bir atölyesi var. Değerli taşları, değersiz taşları ve metalleri incelediğim bir odam ve laboratuvarım var. Madencilik yapmayı düşünüyorum. “Altın ticareti elmas ticaretine benzer” dedi.

Arda2

Bunların harika işler olduğunu belirten Arda Kural, 5 yıl içinde kendisini yurt dışında elmas ticareti veya altın tüccarı olarak görebileceğini söyledi.

Arda3

SON VERSİYONA İLİŞKİN YORUMLAR

Kural'ın son açıklamasına sosyal medyada yorumlar yağdı. Ünlü isme “çok samimi konuşuyor”, “yaşlanmış”, “hala yakışıklı” gibi yorumlar yapıldı.

Sıkmak

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Uraz Kaygılaroğlu'nun provalarda rol arkadaşını öptüğü anlar sosyal medyayı salladı!Uraz Kaygılaroğlu'nun provalarda rol arkadaşını öptüğü anlar sosyal medyayı salladı!
Celil Nalçakan'ı çıldırtan 'ölüm' haberi!  Celil Nalçakan'ı çıldırtan 'ölüm' haberi! “Allah ıslah etsin”
    Külotlu çorap cinayetinde flaş gelişme!  Mahkeme kararını verdi Külotlu çorap cinayetinde flaş gelişme! Mahkeme kararını verdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir