Tolgshow Filtresiz sunucusu kimdir? Tolga Çevik kaç yaşındadır?

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Her hafta yayınlanacak programda ünlü konuklar da yer alacak. Program, yanlış anlaşılmaları, bilinmeyenleri ve çatışmalarıyla izleyiciyi güldürüyor. Peki Tolga Çevik kimdir?

Tolga Çevik kimdir?

12 Mayıs 1974'te İstanbul'da doğan Tolga Çevik, eğitim hayatına Bahariye İlkokulu'nda başladı. Daha sonra ortaokul ve liseyi Özel Doğuş Lisesi'nde bitirdi. Tiyatro kariyerine ilk olarak lise yıllarında başlayan Tolga Çevik, liseler arası yarışmalarda en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı.

Tolga Çevik, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı sınavını kazanamadığı için Yeditepe Oyuncuları adlı tiyatroya katıldı. 1996 yılında Central Missouri Eyalet Üniversitesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu ve çalışmalarına devam ederken Amerikalı aktör Robin Williams'tan eğitim aldı.

Amerika'da eğitimini tamamladıktan sonra profesyonel hayatına Hadi Çaman Tiyatrosu'nda başlayan Tolga Çevik, BKM'nin yapımcılığını üstlendiği çok sayıda film, dizi ve oyunda rol aldı.

Tolga Çevik, 2004 yılında Cem Yılmaz'ın kız kardeşi Özge Yılmaz ile evlendi. Tolga Çevik ve Özge Yılmaz'ın Tuna ve Tan adında iki çocuğu var.

Tolga Çevik artık Acun Ilıcalı'nın Exxen dijital platformunda 'Tolgshow' adlı kendi programıyla sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir