Doğukan Güngör ve Aleyna Kalaycıoğlu şezlongda samimi olurken yakalandı! Aşk bombası…

Geçen sezon Kızılcık Şerbeti dizisindeki Fatih rolüyle adından söz ettiren Doğukan Güngör, özel hayatıyla da gündemde. Sıla Türkoğlu ile olan ilişkisinin ardından Aleyna Çalışkan'la yakalanan oyuncu, tuhaf davranışlar sergiledi.

Kameralara “Bunu yayınlamayın” diyen Doğukan Güngöe, daha sonra Aleyna ile arkadaş olduklarını söyledi.

Doğukan Güngör en son Survivor All Star'da yarışan Aleyna Kalaycıoğlu ile sahilde görüldü.

Samimi davranışı gündem oldu

Gazete dergisinin haberine göre Aleyna Kalaycıoğlu ve Doğukan Güngör Çeşme'de görüntülendi ve sahilde vakit geçirdi. O anlar sıradanlaşırken çiftin şezlongdaki samimi anları da ortaya çıktı.

htyutu
Bu ikili hakkında sosyal medyada yorumlar hızla geldi. Kimisi “Aleyna durmuyor” derken kimisi de diziye gönderme yaparak “Pembe Hanım bunu görmemeli” dedi.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Aleyna'nın sorusu ortamı gerginleştirdi!  Yunus Emre, eşinin koluna vurarak uyardıAleyna'nın sorusu ortamı gerginleştirdi! Yunus Emre, eşinin koluna vurarak uyardı
Acun Ilıcalı, sevgilisinin doğum gününü kutladı!  Bu ayrıntıya yorumlar yağdı.Acun Ilıcalı, sevgilisinin doğum gününü kutladı! Bu ayrıntıya yorumlar yağdı.
Kocasına çıplak fotoğraf gönderdi, aldığı yanıtla şaşkına döndü!Kocasına çıplak fotoğraf gönderdi, aldığı yanıtla şaşkına döndü!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir