Rüştü Onur Atilla kimdir, kaç yaşındadır? Güldür Güldürün İbrahimi, şarkıcı Nez'e aşık oldu

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Güldür Güldür dizisindeki performansıyla uzun zamandır büyük beğeni toplayan ve programda İbrahim karakterini canlandıran Rüştü Onur Atilla, geçtiğimiz aylarda mide küçültme ameliyatı geçirdiğini ve bu ameliyat sonrasında 45 kilo verdiğinin ortaya çıktığını açıklamıştı. Yeni sezonda yeni görünümüyle ekranlara çıkan Atilla, programın takipçilerini şaşırttı.

Geçtiğimiz günlerde eşinden boşanan Atilla, bir süre sonra şarkıcı Nez'le birlikte oldu. Peki Güldür Güldür'ün İbrahim, Rüştü Onur Atilla kimdir?

Rüştü Onur ATİLLA KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

18 Mayıs 1986 doğumlu Rüştü Onur Atilla çeşitli tiyatro, sinema ve dizi projelerinde rol aldı. Anadolu Üniversitesi ve PERA Güzel Sanatlar Akademisi Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi'nde okurken tiyatroyla tanıştı. 2001 yılından bu yana çeşitli tiyatrolarda çalıştı. Çeşitli sahnelerde eğitmenlik de yapan Atilla, Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show adlı eğlence programında yer alıyor. 17 Eylül 2014'te Sinem Atilla ile evlenen oyuncu, 10 yıllık evliliklerini geçtiğimiz günlerde sonlandırdı. Kemal ve Uygar adında iki oğlu olan Atilla, dizide rol almaya devam ediyor.

Nez'e aşık olan Rüştü Onur Atilla'nın “ihanet” suçlamalarına yanıt: “Mesnetsiz suçlamalar devam ederse…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir