Duygu Nebioğlu'nun ardından Sevgi Katkıcı da bunu kanıtladı! Metin Akpınar'ın kızıdır.

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, yaptığı paylaşımlarla gündem oldu. Antalya'nın bir köyünde bakıcıya emanet edilen tek yumurta ikizi kardeşler, Çocuk Esirgeme Kurumu'nda devlet koruması altına alındıktan sonra Nebioğlu ailesi tarafından evlat edinildi.

Mahkemenin kararı ikizlerden Duygu Nebioğlu'nun Yeşilçam ustasının kızı olduğunu kanıtladı. İkizi Sevgi Katkıcı ise mahkeme kararını bekliyordu.

Sabah'ta yer alan habere göre; Katkıcı'nın Metin Akpınar hakkında Antalya Aile Mahkemesi'nde açtığı dava sonuçlandı. Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan alınan DNA raporu Antalya 5'inci Aile Mahkemesi'ne ulaştı.

Raporda Sevgi Katkıcı'nın Metin Akpınar'ın kızı olduğu belirlendi. Mahkeme daha sonra kararını verdi. Duruşmada Metin Akpınar'ın Sevgi Katkıcı'nın babası olduğu tespit edilerek Metin Akpınar ile Sevgi Katkıcı arasında soy bağı kurulmasına karar verildi.

DGD

“ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLİYORUM”

Katkıcı, “Bizim hiçbir zaman baba-kız ilişkimiz olmadı. Duygu daha çok konuştu. Ne bir kucaklaşma, ne bir öpücük, ne de bir çağrı gördüm. Hep özel zamanlarda aradım. Haberden sonra aramasını bekledim ve evet” dedi. Bizi büyüten Özdener Bey ve Emine Bey, basın açıklamasında şunları söyledi: “Ben hanımdan özür dilemesini ve 'Yıllardır çocuklarıma baktın' diyerek teşekkür etmesini bekliyordum ama maalesef öyle olmadı. abilir. bunlardan herhangi birini gör,” dedi.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
21 yaşındaki genç milli takıma aşık mı?  gece vardiyası21 yaşındaki genç milli takıma aşık mı? gece vardiyası
“Artık göğüslerimi seviyorum” dedi! Bandanayla bağla…
Ünlü oyuncu ile Meral Akşener komşu oldu!  Doğal hallerini paylaştıklarında...Ünlü oyuncu ile Meral Akşener komşu oldu! Doğal hallerini paylaştıklarında…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir