Aslı Enver, kızının birinci yaş gününü kutladı! Sade kutlama dikkat çekti

Berkin Gökbudak ile 2022 yılından bu yana mutlu bir evliliği olan Aslı Enver, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. 12 Kasım 2022'de sürpriz bir kararla Berkin Gökbudak ile evlenen oyuncu Aslı Enver, 4 Temmuz'da kızı Elay'ı dünyaya getirdi.

Sosyal medya hesabından zaman zaman kızı ve eşiyle birlikte pozlar paylaşan Aslı Enver'in kızı Elay, 1 yaşına girdi.

Kızının doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlayan Enver, Elay'ın ilk doğum günü kutlamasından kareleri takipçileriyle paylaştı.

Ünlü oyuncu, paylaşımına The Temptations grubunun “My Girl” şarkısını da ekleyerek, “Bu şarkı benim sana canım kızım… Gelmene sevindim.” dedi.

2

Aslı Enver şöyle devam etti: “Hep zamanın çok hızlı geçeceğini söylerlerdi, tadını çıkarın, haklılardı. Hayatımın en hızlı, en yavaş, en heyecanlı, yorucu, kaygılı ama en mutlu yılı… Elay 1 yaşında. Hatta Bu yüzden .”

3
Aslı Enver'in kızının doğum gününü diğer ünlülerin aksine aile ortamında kutlaması sosyal medyada dikkat çekti. Enver'in paylaşımlarına “Her zaman mutlu ol”, “Ne kadar güzel, sade, sana çok yakışmış”, “Çok güzelsin” gibi yorumlar geldi.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Sıla Doğu özel plakalı lüks cipiyle polis merkezine geldi!  Sosyal medya trendleriSıla Doğu özel plakalı lüks cipiyle polis merkezine geldi! Sosyal medya trendleri
Kardeşleri doğum günlerini kutladı! Kardeşleri doğum günlerini kutladı! “Ne kadar güzeller”
Aldığı kilolar yüzüne yansıdı!  Ünlü şarkıcı 25 kilo verdiAldığı kilolar yüzüne yansıdı! Ünlü şarkıcı 25 kilo verdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir