Bir döneme damga vuran Canale D serisi D Smart-GO'da

genişletmek

Yaz aylarına özel seçkide “Ruhsar”, “Kavak Yelleri” ve “Güneşi Beklerken” gibi 11 televizyon dizisi yer alacak.

YENİ KATEGORİ: YAZ AŞKI

D-Smart GO, film ve dizilerden oluşan bir seçkiyi izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. D-Smart GO kullanıcıları, yeni oluşturulan “Yaz Aşkı” kategorisinde en sevdikleri dizileri izleyebilecek. Yaz Aşkı, Kanal D'de yayınlanan Taş, Kağıt, Makas dizisinin savcısı Hande Ataizi'nin başrol oynadığı “Ruhsar” dizisinde de rol alıyor.

BİR DÖNEMİN EFSANELERİ

Yaz Aşkı'nın öne çıkan yapımları arasında bazı yakın arkadaşların hayatlarını konu alan “Kavak Yelleri”, lise aşklarını hatırlatacak “Lise Defteri”, Kerem Bürsin, Hande Doğandemir ve Yağmur gibi oyuncuların rol aldığı “Güneşi Beklenen” yer alıyor. Tanrısevsin ve yayınlandığı dönemde büyük ses getiren diğer diziler de bunlar arasında yer alıyor.

FAVORİ YAPIMLAR

Üstelik; Dönence, Afili Aşk, Aşkın Tarif, Seversin, Baht Oyunu, Çat Katı Aşk, Serseri gibi popüler diziler de D-Smart GO'da izleyiciyle buluşacak.

Bir döneme damga vuran Kanal D dizileri D Smart-GO'da

İŞTE O DİZİLER

Yaz Aşkı kategorisinde yer alacak 11 dizi şöyle: Dönence, Afili Aşk, Kavak Yelleri, Aşkın Tarif, Seversin, Baht Oyunu, Çat Katı Aşk, Güneşi Beklenen, Ruhsar, Lise Defteri, Serseri.

ÖDÜLLÜ FİLM VE DİZİLER D-SMART GO'DA

D-Smart GO, 2014 yılından bu yana cihaz bağımsız hizmet veriyor; 1.750'nin üzerinde ödüllü film, dizi ve belgeselin yanı sıra çocukların en sevdiği eğitici içerikleri ve 100'den fazla canlı TV kanalını buluşturuyor. Kullanıcılar; İsteğe bağlı izleme hizmeti ile istediğiniz tüm içerikleri 3 gün geri sarma ve yayını kaydetme imkanıyla izleyebilirsiniz. D-Akıllı GO; Akıllı telefon, televizyon, tablet üzerinden veya Türkiye'de ilk defa Togg üzerinden kullanılabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir