Aleyna Tilki'nin sahne stili yeniden sosyal medyada gündem oldu! “Sanki yataktan şortla kalkmış gibi.”

MYNET-Geçenlerde sahneye çıkmasının yasaklandığını söyleyen Aleyna Tilki yine kazaya sebep oldu. Tilki, “Sahne kıyafetlerini eleştirmek bana taciz gibi geliyor” dedi.

“Sanırım öyle. Çünkü bu taciz. “Çok yoruldum ama içinde sahne olan bir cümle kullandınız, ben de hemen gülümsedim.”

Bu sözlerden iki hafta sonra Aleyna Tilki, Bodrum'da verdiği konserde tarzıyla dikkat çekti.

Kısa şort ve bluz kombiniyle sahneye çıkan Aleyna Tilki, sevilen şarkılarını seslendirdi. Genç şarkıcının hayranları tarafından beğenilen sahne stili, sosyal medyada bir kez daha konuşulanlar arasına girdi.

“Yataktan şortla kalkmış gibi görünüyor” yorumları yapılan Aleyne Tilki, aynı zamanda özensiz olmakla da suçlanmıştı. İşte yapılan bazı yorumlar:

1

2

“Ne istersek onu giyeriz”

Aleyna Tilki bir süre önce şu sözleriyle dikkat çekmişti:

OLAĞANÜSTÜ
“Tepki verecek fazladan kıyafetim yok. İnsanlar her şeye tepki veriyor. Şuna tepki veriyorlar, buna tepki veriyorlar. Bu yüzden durmuyoruz, devam ediyoruz. İstediğimizi giyiyoruz, istediğimizi yiyoruz. Bu Bu bir eleştiri değil. Bu benim alanıma ve mahremiyetime giriyor.” “Kimsenin mahremiyetine tecavüz etmiyorum.”

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kızı ve oğlu böyle yakalandı!  EndişelendilerKızı ve oğlu böyle yakalandı! Endişelendiler
"eşcinsel değilim" Dedi!  Hayatta kalan Nephyse'in ada hakkındaki raporuna ilişkin yorum“Ben eşcinsel değilim” dedi! Hayatta kalan Nephyse'in ada hakkındaki raporuna ilişkin yorum
Spot ışıklarından uzakta bambaşka bir hayat yaşıyor!  Sınırları zorlayan pozlarSpot ışıklarından uzakta bambaşka bir hayat yaşıyor! Sınırları zorlayan pozlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir