Müjde Uzman'dan Kızılcık Şerbeti Alevinin pembe analizi! “Ülkenin imajını anlıyoruz” dedi ve hemen düzeltti.

MYNET-Sezon finaliyle günlerce gündemde kalan Kızılcık Şerbeti'nin en çok konuşulan isimlerinden biri de Alev rolünü oynayan Müjde Uzman oldu. Diziyi selamlayan isim ise sunucu Saba Tümer'di.

Kızılcık şerbetinin alevi Müjde Uzman Pembe yaptığı analizlerle dikkat çekti. Müjde Uzman “Dizide pek çok hata yapılıyor, birçok karakter ve izleyici tarafından yanlış sayılan şeyler ama ilk bakılan şey evli adamla birlikte olan kadın oluyor. Şimdi Pembe'nin bu karakteri mesela; o dindar bir insandır, Telif hakkıGünahları ve sevapları çok iyi bilen ve bunlara çok önem veren bir kadın ama yalan, aldatma ve hurdacılıkla Alev'i hapse attırdı” dedi.

“ÜLKE GÖREVLİSİ” OLARAK DÜZELTTİ

Uzman, şöyle devam etti: “Bu çok daha büyük bir şey ve aslında tepki alması gerekiyor ama yok. 'Evli, bu kadın kötü kadın çünkü evli erkeğe baktı' diyorlar.” aşağıdaki analizi gerçekleştirdi:

sen
“Artık buradan ülkenin imajını, insan psikolojisini biraz anladık, buna ülke dememek lazım” dedi. Saba Tümer de destek olarak şunları ifade etti: “İnsanın psikolojisi tamamen aynıdır.”

*Bu içerik Mynet editörleri tarafından deşifre edilmiştir.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kızı ve oğlu böyle yakalandı!  EndişelendilerKızı ve oğlu böyle yakalandı! Endişelendiler
"eşcinsel değilim" Dedi!  Hayatta kalan Nephyse'in ada hakkındaki raporuna ilişkin yorum“Ben eşcinsel değilim” dedi! Hayatta kalan Nephyse'in ada hakkındaki raporuna ilişkin yorum
Spot ışıklarından uzakta bambaşka bir hayat yaşıyor!  Sınırları zorlayan pozlarSpot ışıklarından uzakta bambaşka bir hayat yaşıyor! Sınırları zorlayan pozlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir