İstanbul'un göbeğinde ödediği kirayla günün gündemi oldu! Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço isyan etti: “Susmak istedim ama…”

MYNET-Son dönemde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören Nuri Alço'ya, 2016 yılından bu yana kiracı olarak yaşadığı evin sahibi tarafından dava açıldığı ortaya çıktı.

Ünlü ismin İstanbul'un göbeğinde bulunan ev için 3 bin 500 TL kira ödediği, ev sahibinin ise mahkemeye giderek tahliye davası açtığı iddia edildi.

“Sessiz kalmak istedim ama…”

Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Burcu Alço, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ben de susmak istedim ama haberler saçma sapan olmaya başladı.”

''Ev sahibimiz haberimiz olmadan evi satıyor. Yeni sahibi evi görmeden satın alıyor. Daha sonra 'Evden çıkın' diyor. Yerleşecekti… Tamam ama yasal olarak 2 yıl daha oturma hakkımız var, neden evden ayrılalım ki?

“Kirayı artıralım, sözleşme yapalım” dedik ama kendisi sözleşmenin sona ermesini kabul etmedi. Daha sonra adli sürece bırakıldı. Eve yerleşmekten vazgeçti. Muhtemelen başka evleri de vardır.

Kira artışı nedeniyle evden mi çıksak yoksa evden mi çıksak ikilemiyle karşı karşıya kaldığımız için bunu %25 artırıp yatırmaya devam ettik.

ALCO2

“Kirayı artırmamız gerektiğini söylememize rağmen…”

Başlangıçta “Kiraya zam yapalım” (ödediğimiz tutarın neredeyse 3-4 katı) dememize rağmen o, “Sözleşmeyi imzalamayacağım” dedi. Peki nasıl çalışacak? Yani buradaki sorun kira artışı değil, sözleşme imzalama konusundaki isteksizlik…

Tabi burada eşimin sağlık sorunları da devreye girdi ama buna rağmen kirası bir gün bile gecikmedi. Eve eksper geldi, kurdukları miktara göre kira devam eder mi etmez mi… Pek hevesim kalmadı çünkü…”

alço burcu

Usta oyuncudan acı haber!  Yoğun bakımda...Usta oyuncudan acı haber! Yoğun bakımda…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir