Cesur sahne kostümleri o anın konuşulan konusuydu! Ece Seçkin'den bomba itirafı! “Babam tepki gösterdi”

MYNET- Sevilen şarkıları ve sempatik tavırlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ece Seçkin, Kaan Ölker'in programına konuk oldu. 32 yaşındaki şarkıcı hayatını anlattı.

'TEPKİ VERMEK İÇİN'

Genç yaşta ünlü olduktan sonra ailesinin kendisini korumak için elinden geleni yaptığını belirten Seçkin, şöyle konuştu: “Bugün sosyal medya hesabımda paylaştığım dekolteli fotoğrafa babam hala arayıp tepki gösteriyor. 'Önemli değil' diyor. ne kadar güzel, giymemeliydin.”

elit 2

“EVLİLİK BENİM İÇİN ÇALIŞTI”

Dört yıllık bir ilişkinin ardından Eylül 2021'de pilot Çağrı Terlemez ile evlenen ünlü pop şarkıcısı şu soruyu merak etti: “Evlilik yıldız ışığını öldürüyor mu?” “Tam tersine evlendikten sonra daha da parlamaya başladım, işime yaradı. Evlilik kurumuna olan saygım bana çok daha büyük bir bağlılık kazandırdı. Çağrı benim hayattaki en büyük fırsatımdı zaten. beni sabote etmedi ve her zaman arkamdaydı.”

elit 3

Sır olarak sakladığı kız arkadaşını paylaştı!  Evlenme teklif ettiği an gündem olduSır olarak sakladığı kız arkadaşını paylaştı! Evlenme teklif ettiği an gündem oldu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir