Merak uyandırdı: “Sokak Süpürücülerinin Kralı filminin oyuncuları kimler?” The King of Street Sweepers'ın müziği! Kemal Sunal Çöp Adam Kral nerede çekildi?

genişletmek

SHOW TV'de yayınlanan Çöpçülerin Kralı dizisinin başrol oyuncuları ve karakterleri araştırılıyor. Çöpçü Kral filminin konusu, müzikleri ve çekim yeri merak uyandırdı.

Çöpçülerin kralının aktörleri

Aksiyonun hiç bitmediği, tuhaf insanların yaşadığı eğlenceli bir mahallede çöpçü olarak çalışan Apti, mahallenin tek kızı Hacer'e aşıktır. Temizlikçi olarak çalışan Hacer bu aşkına karşılık vermez. Hacer, kendisine aşık olan polis memuruyla evlenmek ister ancak kardeşleri bu evliliğe karşı çıkar. Ancak Apti umudunu kaybetmez ve genç kızın kalbini kazanmak için elinden geleni yapar. Ancak parası olmadığı için Hacer'i elde edemez. Ta ki şans eseri bir kumarhaneye girene kadar. Çeşitli tesadüfler sayesinde Apti şansını değiştirecek ve hayallerini gerçekleştirecektir.

Çöpçülerin Kralı filminin aktörleri ve karakterleri

Çöpçülerin Kralı'nın oyuncuları arasında Kemal Sunal, Şener Şen ve Ayşen Gruda yer alıyor.

Kemal Sunal – Apti Şakrak

Şener Şen – Polis Şakir

Ayşen Gruda – Hacer

İhsan Yüce – Hacer'in babası

Çöpçülerin Kralı nerede çekildi?

Sokak temizlikçilerinin kralı İstanbul'da öldürüldü. 1977 yapımı ve 1 Şubat 1978'de vizyona giren Çöp Adam Kral filmi Beyoğlu'nun Cihangir ilçesinde çekildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir