Önce oğlu Ahmet'le, sonra da kızı Dilan'la sorunlar yaşadı! İbrahim Tatlıses böyle azarladı! “Keşke bu kadar param olmasaydı”

MYNET- İbrahim Tatlıses, Harbiye Açıkhava'daki konserinde kalp ameliyatı geçireceğini açıklayarak gözyaşlarıyla af diledi. Ertesi gün ameliyata alınan İbrahim Tatlıses, sağlığına kavuşarak hastaneden taburcu edildi.

ESKİ EŞLERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Sanatçının eski eşleri Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız'ın yanı sıra çocukları Ahmet Tatlıses, İdo Tatlıses, Zübeyde Melek Akkaş ve Elif Ada Tatlıses bu duruşma sırasında bir an olsun hastaneden ayrılmadı.

Hastanede sevenleri tarafından ziyaret edilen İbrahim Tatlıses, tartıştığı kızı Dilan Çıtak tarafından yalnız kaldı. Suçlandığı oğlu Ahmet Tatlıses'le arasını düzelten ve bu kez kızı Dilan Çıtak'la sorun yaşayan İbrahim Tatlıses, sitemkar açıklamalarda bulundu.

onun oğlu

“KEŞKE BU KADAR PARA OLMAMIŞTI”

Beyaz dergisine mesaj gönderen Tatlıses, paranın ailede kargaşaya yol açtığını belirterek, “Keşke bu kadar param olmasaydı da huzur bulsaydım. Çünkü para bazen sorun yaratır. Aslında her zaman sorun yaratır. Daha az param olsaydı bu kadar sorun olmazdı.” ” dedi.

genişletme baltası

Bülent Ersoy programdan ayrıldı!  Nedenini şöyle açıkladıBülent Ersoy programdan ayrıldı! Nedenini şöyle açıkladı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir